Alternativa - odabrano iz prirode

Vodič kroz alternativu i uštedu

Regeneracija matičnih stanica

Evo najmoćnijeg preparata iz ovojnice oplođenog jajeta za regeneraciju i obnovu životne sile. Mnoštvo svjedočanstava o djelotvornosti .


Pogledajte i neka iskustva


Prisustvujte predavanjima o Laminine-u u Zagrebu, Rijeci...


Bio preparati jeftinije i 60%

Za vas smo našli najpovoljniji portal za online naručivanje .




Nove poslovne mogućnosti za sve, a posebno za alternativce




Radionice kineske tradicionalne medicine:

  • 10.12.2016. Zagreb
Predbilježbe na:

091/ 534 3844





Verica

Preporuka primjene preparata na bazi kineske tradicionalne medicine, dijagnostika akupunkturnih točaka, rad sa Zapperom
Dugogodišnje iskustvo na polju alternative i primjene prirodnih preparata. 
Ovo je mali dio pozitivnih iskustava o bioaktivnim dodacima prehrani. Zadovoljstvo,u pisanom obliku,te osobna svjedočanstva, su najbolja slika stanja koje su postigli korištenjem  bioaktivnih dodataka prehrani « Tianshi».
</body>
 
Ja sam Jurić Verica i imam širom Hrvatske i BiH mnoštvo poznanika kojima su Tiens preparati jako pomogli. Danas koriste povremeno preparate kako bi željeno stanje održali. Neka od iskustava možete pročitati na ovoj stranici.
Nazovite me na mob: 095/ 538 9740 , 091 534 3844 i u razgovoru dobit će te pravu preporuku.
Želite li predavanje ili radionicu na temu "Kineska tradicionalna mudrost i iskustva" nazovite i dogovorit ćemo termin.

Posjetite moju web stranicu:  www.tianshi.savjeti.com
*************************************************************************************************************

bog verica,
evo jedna sretna vijest, jučer sam napravila test i trudna sam :-)))) još je rano išta govoriti, ali nadam se da će sve biti u redu.
ovo je najbolja reklama tiens proizvoda :-))

sad bih htjela savjete s kojim preparatima da nastavim, i što da koristim povremeno, tj. što smijem koristiti u trudnoći..

**************************************************************************************************************

Poštovana gospođo Jurić,

....A sada bi nešto o valstitom iskustvu sa proizvodima. Poznato Vam je da trošim Cordiceps 2 puta po dvije kapsule dnevno, također i antilipidni čaj kojeg imam još par vrećica od prve ture. Nedavno sam počeo uzimati i Zink, Spirulinu i Chytosan., te Klacij u prahu. Od sredine 5 mjeseca također uzimam Ganoderma Lucidum kapsule, potaknut lošim jetrenim nalazima od početka 4 mjeseca. Naravno i tablete koje je prepisao liječnik Lipex za masnoće, Tritaze, Nebilet i Amlopin za tlak . Uz sve to sam kombinirao i Bioterapiju po metodi Zdenka Domančića. Uglavnom situacija je slijedeća:

05.04.2011. sam radi laboratorijske pretrage i nalazi koji su bili visoki su :

1. GGT jetrena proba 1036 (normalno 11-55) - jako povišeno

2. ALT jetrena proba 123 (normalno 12-48) - dosta povišeno

3. AST jetrena proba 60 (normalno 11-38) - dosta povišeno

4. Kolesterol je bio 7.24 (normalno ispod 5.0) - dosta povišeno

5. LDL kolesterol je bio 4.52 (normalno ispod 3.0 - dosta povišeno

6. TRigliceridi 2.48 (normalno ispod 1.7)- dosta povišeno

7. HbA1c (prosjek šećera u 3 mjeseca) 10.5 (normalno 4.2 do 6.2) -dosta povišeno

05.07.2011. sam radio ponovo nalaze i uz reduciranu prehranu te inzulinsku terapiju nalazi su bili :

1. GGT jetrena proba 74 (normalno 11-55) - malo povišeno

2. ALT jetrena proba 23 (normalno 12-48) - normalno

3. AST jetrena proba 20 (normalno 11-38) - normalno

4. Kolesterol je bio 4.84 (normalno ispod 5.0) – normalno

5. LDL kolesterol je bio 2.14 (normalno ispod 3.0 - normalno

6. TRigliceridi 1.70 (normalno ispod 1.7)-normalno

7. HbA1c (prosjek šećera u 3 mjeseca) 6.9 (normalno 4.2 do 6.2) - malo povišeno

Dakle iz rezultata je vidljivo veliko poboljšanje svih nalaza. Predpostavljam da su svi faktori koje sma naveo utjecali na ukupno poboljšanje. I dalje nastavljam sa istim preparatima, pa ćemo vidjeti situaciju za 3 mjeseca. Uspio sam skinuti i nešto kilograma no tu je rezultat puno manje vidljiv.

Razmišljao sam da ubacim i čaj za mršavljenje uz antilipidni čaj, Kordiceps , Chitosan i Spirulinu.

U savkom slučaju bi naručio za sada 2 Antilipidna čaja, 1 Kordiceps i jedan Čaj za mršavljenje, a onda kad se vratim sa odmora, vidjet ćemo za dalje.

Srdačan pozdrav.

Bjelovar

******************************************************************************

12.07.2011

Draga Verice,

Imam dva pitanja, odnosno dvije nedoumice, pa koga cu pitati, ako ne Vas ?

1. Moja zvanicna dijagnoza je Multipla skleroza, to sam Vam ranije pisala. Imam 35 godina. Uzimam Immuno G500 (reishi), Omegu 3, Zuti nocurak, Folnu kiselinu. U zadnjih mjesec dana koristim i Kordiceps. Prije par dana iz dojke mi se pojavio crni, odnosno tamno zeleni iscjedak i u subotu sam bila kod specijaliste na pregledima i izmedju ostalog radili su mi i mamografiju. Ispostavilo se da imam tumor u desnoj dojci, za koji doktorica vjeruje da je Kordiceps pokrenuo razgradnju. Savjetovala mi je da nastavim sa Kordicepsom, da izbacim B vitamine i E vitamin, a da ubacim Duovit za zene, sto sam ja i uradila.
Pitanje za Vas je, koji je po Vama najbolji nacin za uzimanje Kordicepsa ? Sada uzimam jednu kapsulu izmedju 9 i 11 ujutro i dvije kapsule oko 3-4 popodne. Jako mi je bitno koliko kapsula i kada da ih uzimam ?

Usput, ovih dana cu Vas kontaktirati radi uclanjenja kod Vas u Zagrebu, a kao sponzora cu uzeti Dusana, ako nije problem?

2. Drugo pitanje se odnosi na kcerku moje prijateljice. Djevojka ima 25 godina i PAPA testom joj je dijagnostican CIN2. U koje vrijeme i u kojim dozama preporucujete da uzima Kordiceps ?

Unaprijed Vam zahvaljujem na odgovoru...

S postovanjem,

BK

**************************************************************************************************

21.01.2012.g.

B. R., Mrkonjic grad

……mail: “Ali bih voljela jos misljenja.Novi nalazi hormona su MI puno bolji cak MI I tireogobulin prvi put opada u zadnjih godinu dana.Ovi moji ovamo su se nameracili DA me operisu.POzdrav”



***************************************************************************************************

14.02.2012.g.

Dr. Memetali Lumani



POSTOVANA gdja Verica,zahvaljujem VAMA ZA PREPORUKU ZA multifunkcionalni jastuk i za CORDYCEPS.VEC DVA MJESECA IH KORISTIM.MOJE ISKUSTVO SA JASTUKOM:PRVO VECE NISAM MOGAO DA SPAVAM ZBOG SITNIH CVORUGA I USTAJAO NOCU DA IH VIDIM NA ZRCALO-NIJE IH BILO-AL TO JE MOJ OSJET BIO,NO POSLE TOGA SAM NAVIKAO I NE MJENJAM TIENS MULTIF.JASTUK SA NIJEDNIM DRUGIM .

CORDYCEPS JE IZVRSTAN PRODUKT SVAKI DAN 2X1 KAPSULA(ODRZAVAJUCA)PIO SAM DUGO ANTIHIPERTENZIVNE PREPAR.ALI SADA IH NE PIJEM.DOVOLJAN MI JE JASTUK I CORDYCEPS ,ISKREN POZDRAV OD STRUGA-MAKEDONIJA DR MEMETALI LJUMANI.



****************************************************************************************************

M.K.



Poruke 08.02.2012.g.



""""""Štovana gđo Verice!

Bila sam jučer kod doktora interniste, endokrinologa, nalazi osteoporoze su dosta bolji............"



*****************************************************************************************************


Valentiina Hubelic- vizazistica:

Sue bao- opustanje ramena, odmor za cijelo tijelo! i savrsena koza bez obzira na tesku sminku na licu!

Poslije intervencije na zubima, lijecnik preporucio operaciju. Drukcije nece moci dovesti zube u red! Nakon 1 dan, jaki bolovi i nije spavala! Kordiceps + obloge + zubna pasta + Hitozan...Bolovi prestali. Mogla i spavati. Pregled kontrolni kod zubara: operacija nije potrebna.



Valentina Hubelic 13.02.2012.g.



"P.S.
danas sam dobila nalaze rengena koljena, jer kako su me boljela i trgala išla sam ipak provjerit stanje, a u međuvremenu sam uzimala naše proizvode a NALAZ JE U GRANICAMA NORMALE.jeeeeee

znači zdrava sam i imam zdrava koljena....""""""""



*************************************************************************************************

26.03.2012.g.(chat)

L.B.K.

Poštovana, htjela sam vam javiti da je moje raspoloženje bolje i stabilnije uz Zn i Ikan. Ne hvalim se euforično, vrlo sam oprezna i zato zadovoljna. Hvala



******************************************************************************************************


S.G.,Skopje,MK

18.04.2012

Postovana Verice, vase preparate koje ste mi dale za hronicno bubrezno oboljenje su pomogle i sotojba se podobrila i hvala vam puno, no ovaj put vi se obrakam ponovo ovako moja baka ima 82 godina i boluje od Parksinove bolesti prima terapiju levodopa- carbidopa, radi vezbe, koliko moze hoda no vrlo tesko, no stanje se ne popravlja, znam da se radi o neizlecivoj i vrlo teskoj bolesti, sada ja nosimo na masaze, dali imate vase preparate ublazuju simptome kod ove bolesti . Hvala unapred.

02.04.2012.g.

***************************************************************************************************

18.04.2012.g.

A. H., BiH

Dugo sam u poslu,profesionalni kozmetičar,radila sam i u inozemstvu ovaj posao.Koristim akademi preparate koji su jako skupi ali kvalitetni.Vjerujte da sam ja svoju kozu lica popravila sa spirulinom,losionom od hitozana,i sjue bao i vejkan. Mušterije su navikle kod mene na kvalitet ali meni je puno lakše za ovim preparatima,jeftinije a zdravije i učinkovitije.


******************************************************************************************************
 
 
 

Tadija S.- psorijaza

Dugo vremena sam imao problem sa svrabom, bolovima, te psihičkim opterećenjem koje je pratitelj psorijaze. I sam medicinske struke, svuda sam tražio i koristio preporučene lijekove (bilo «narodne», bilo alopatske medicine). Znajući  «sve»o mojoj bolesti, nisam sa povjerenjem uzeo preporučenu terapiju. Više je bilo:… do sada sam potrošio toliko, mogu probati još i ovo…
Kada sam po shemi počeo sa preporučenim korištenjem preparata, već sam se osjećao bolje. Nakon prve terapije i radne kolege su drugima,   govorili o meni. Poznanici koji su vidjeli moju kožu, a znaju je od prije i sami preporučuju ove proizvode drugima.
Moja koža je čista!
 
Jasna T.
Proizvode sam uzela zbog nečiste kože lica, na koju sam stavljala deblji sloj pudera da se ne primijeti. Nakon mjesec dana, na moje oduševljenje, naslage celulita na bedrima su smanjene, koža je napeta i čista.
Ista terapija pomogla mi je u rješavanju mog starog problema sa probavom, a lice mi je čisto- baš kako sam željela.
 
 
Dragutin H.
Moj otac ima 67 .god. Dijagnosticiran mu je mikrocelularni rak pluća. Imao je moždani udar. Prije 8 mjeseci imao je i krvave ispljuvke.
Pored  obvezne liječničke terapije, uzimao je bioaktivne dodatke prehrani «Tianshi».
U želji da što prije vidi rezultate, otišao je prije zakazanog roka na kontrolu u VI mjesecu. Liječnički nalaz i mišljenje- kontrola za 6 mjeseci!
 

Elizabeta P

Lijeva ruka u zglobu iznad šake bolna na dodir i pokret. Išla na masažu, vježbe.
Poslije korištenje preparata «Tianshi»- zglob pokretan i bez bolova.
 
Krešimir J.
31. 06. 2006.god: kolesterol 7,04; trigliceridi 6,94; AST 29; ALT 49
09. 10. 2006.god: kolesterol 6,23H (prepor. 5,0); HDL 1,05  (prepor. 1,0); trigliceridi 4,93H (prepor. 1,7); AST  23; ALT 22.
Infarkt  01. 12. 2006, ugrađeni stentovi.
Povremene vrtoglavice, probadanja na lijevoj strani; ne pridržava se dijetalne prehrane; zbog vrlo čestih nesanica, te strah od ponavljanja bolesti- uzimao bioaktivne dodatke «Tianshija», uz obveznu liječničku terapiju.
12.03.2077.god nalaz:
kolesterol 4,02; trigliceridi 2,68H; AST 23; ALT 27
 

Mila    00385 ( 0) 98 649 148

Kod dijagnoze- protuzija diska- bolovi nesnosni u kičmi, a kada se bolovi malo smanje strah od bolesti.
Na preporuku sam uzela terapiju bioaktivnih dodataka «Tianshi». Danas sam jako zahvalna, jer, iako radim teške poslove, nemam tegobe koje sam imala sa kičmom.
 
Nikolina K.
Kolegica je par godina živjela u braku i nije dolazilo do začeća. Prije drugih terapija pokušali su preporukom bioaktivnih dodataka prehrani «Tianshi».
Nakon nekoliko mjeseci korištenja, došlo je do željene trudnoće koja je protekla u redu.
 
Tri godine nakon preboljene mononukleoze  Nikolina je osjećala posljedice. Nakon većih napora ili teže hrane boljelo ju u predjelu jetara.
Poslije tromjesečne uporabe bioaktivnih dodataka prehrani «Tianshi», nema posljedicce mononukleoze, a nalazi su uredni